За всеки - Медицински център Превиста – с грижа за Вашето здраве
За всеки
Иновативен метод за прескрининг за рак на гърдата
Пелвитон Възстановете тонуса на тазовото дъно
Неинвазивна процедура, която използва електромагнитно поле, за да тренира мускулите на тазовото дъно. В рамките на 30 минути биват генерирани над 10 000 супрамаксимални мускулни контракции, имитиращи упражнения на Кегел. Терапията с Пелвитон повишава тонуса на тазовата и вагиналната мускулатура, така че да бъде постигнат контрол върху неволното изпускане на урина и да бъдат подобрени усещанията в интимния живот. Вижте повече
85 лв.
Запишете час
0885 012 111
Braster®Pro

Изследването с Braster Pro е подходящо за всички жени във всяка възраст и е препоръчително за жени на дългосрочна хормонална контрацепция. Методът е особено удобен при жени с по-плътна структура на тъканта и при такива с гръдни импланти.

Повече за теста

60 лв.
Запишете час
0885 012 111
Тест за резистентност към химиотерапевтични средства
CTR – Test®

За пациенти, на които предстои химиотерапия. Тест за резистентност към химиотерапевтични средства. CTR-Test® е in vitro диагностикум, способен да установи с висока точност (>95%) индивидуалната резистентност на пациента към определени химиотерапевтици. Изследването се прави прави преди назначаването на химиотерапия и върху живи туморни клетки (биопсичен материал, малигнен ексудат).

Вземете теста на изплащане с фиксиран лихвен 0%. Вижте условията >>

Повече за теста