Медицински център Превиста отвори официално врати - Медицински център Превиста – с грижа за Вашето здраве

Уважаеми пациенти на Prevista Clinic,

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка в страната, бихме искали да Ви уведомим, че въведохме завишени хигиенни мерки и специална организация при заявката за генетично изследване и пробовзимането.

Кръвна проба за пренатални тестове може да бъде взета в най-близката до Вас лаборатория. Нашият екип ще се погрижи за предоставяне на кит и организиране на пробовзимането. Тестовете, за които е необходима кръвна проба, са следните:

  • Тестовете myPrental, предназначени за скрининг на плода за най-честите ануеплоидии (тризомии 21, 18 и 13, анеуплоидии на половите хромозоми и микроделеции).
  • Unity - тест за носителство при бременната, комбиниран с неинвазивен пренатален тест на плода за муковисцидоза, спинална мускулна атрофия, сърповидно-клетъчна анемия, алфа- и бета-таласемии.

Вземането на проба от натривка от устната лигавица за теста myNewborn бихте могли да извършите самостоятелно вкъщи, без да се налага да излизате от дома си. Наш сътрудник ще осигури необходимите инструкции и логистична помощ за това. MyNewborn е генетичен тест за скрининг на 390 вродени заболявания у новороденото.

По Ваше желание можем да изпратим кит за всеки един от генетичните тестове на посочен от Вас адрес.

За заявка на тест или допълнителна информация ще бъдем на Ваше разположение всеки ден от седмицата от 9.00 до 17.00 на тел. 0885 012 111.

Медицински център Превиста отвори официално врати
06.12.19г

След месеци подготовка, брандиране на медицинския център, договаряне с официални партньори и медицински заведения, отворихме врати. Медицински център Превиста ви очаква в гр. София, на ул. Панайот Волов 29, партер, всеки работен ден.

Освен в гр. София, може да се свържете с нашите представителства в градовете Пловдив и Варна.

PREVISTA CLINIC е български медицински център, специализиран в областта на превантивната и персонализираната медицина.

Осигуряваме на пациентите си достъп до иновативни и високо-технологични методи за скрининг, диагностика и контрол на заболяванията.

Наши партньори са водещи медицински специалисти с дългогодишен опит, а продуктите и услугите ни биват осъществявани с помощта на лаборатории и клиники от САЩ, Швейцария, Испания.

Медицински център Превиста е официален представител за България на пренаталните тестове myPrenatal by Veritas.