Съществува ли тест за ранен прескрининг за рак на гърдата? - Медицински център Превиста – с грижа за Вашето здраве
Съществува ли тест за ранен прескрининг за рак на гърдата?
13.02.20г

Prevista Clinic предлага иновативно скринингово изследване за рак на гърдата. Изследването се основава на метода контактна термография и открива температурни изменения в тъканта на гърдите. Тези промени се свързват с образуването на нови кръвоносни съдове, захранващи тумора.

Въведохме Braster Pro, защото вярваме, че по този начин ще отговорим на нуждите на много по-млади жени без фамилна обремененост, които не желаят да се подлагат на облъчване чрез традиционните методи за скрининг.

Методът открива температурни отклонения от нормата, чиито термографски изображения биват интерпретирани от алгоритъм, основан на изкуствения интеект (AI). Насочваме пациентите с положителен резултат към по-нататъшни диагностични изследвания за потвърждение или отхвърляне.

Основните предимства на Braster Pro се състоят в това, че методът може да открие изменения с много малък размер (от 3 mm) и изключва каквото и да е облъчване.

Изследването се извършва бързо и безболезнено, само за 15 минути! Запазете час на тел: 0885 012 111

На 20 февруари в Prevista clinic ще проведем Ден на отворените врати за Braster Pro. В този ден изследването ще бъде на специална цена.

Информация за продукта може да намерете тук