Съществува ли тест за ранен прескрининг за рак на гърдата? - Медицински център Превиста – с грижа за Вашето здраве

Уважаеми пациенти на Prevista Clinic,

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка в страната, бихме искали да Ви уведомим, че въведохме завишени хигиенни мерки и специална организация при заявката за генетично изследване и пробовзимането.

Кръвна проба за пренатални тестове може да бъде взета в най-близката до Вас лаборатория. Нашият екип ще се погрижи за предоставяне на кит и организиране на пробовзимането. Тестовете, за които е необходима кръвна проба, са следните:

  • Тестовете myPrental, предназначени за скрининг на плода за най-честите ануеплоидии (тризомии 21, 18 и 13, анеуплоидии на половите хромозоми и микроделеции).
  • Unity - тест за носителство при бременната, комбиниран с неинвазивен пренатален тест на плода за муковисцидоза, спинална мускулна атрофия, сърповидно-клетъчна анемия, алфа- и бета-таласемии.

Вземането на проба от натривка от устната лигавица за теста myNewborn бихте могли да извършите самостоятелно вкъщи, без да се налага да излизате от дома си. Наш сътрудник ще осигури необходимите инструкции и логистична помощ за това. MyNewborn е генетичен тест за скрининг на 390 вродени заболявания у новороденото.

По Ваше желание можем да изпратим кит за всеки един от генетичните тестове на посочен от Вас адрес.

За заявка на тест или допълнителна информация ще бъдем на Ваше разположение всеки ден от седмицата от 9.00 до 17.00 на тел. 0885 012 111.

Съществува ли тест за ранен прескрининг за рак на гърдата?
13.02.20г

Prevista Clinic предлага иновативно скринингово изследване за рак на гърдата. Изследването се основава на метода контактна термография и открива температурни изменения в тъканта на гърдите. Тези промени се свързват с образуването на нови кръвоносни съдове, захранващи тумора.

Въведохме Braster Pro, защото вярваме, че по този начин ще отговорим на нуждите на много по-млади жени без фамилна обремененост, които не желаят да се подлагат на облъчване чрез традиционните методи за скрининг.

Методът открива температурни отклонения от нормата, чиито термографски изображения биват интерпретирани от алгоритъм, основан на изкуствения интеект (AI). Насочваме пациентите с положителен резултат към по-нататъшни диагностични изследвания за потвърждение или отхвърляне.

Основните предимства на Braster Pro се състоят в това, че методът може да открие изменения с много малък размер (от 3 mm) и изключва каквото и да е облъчване.

Изследването се извършва бързо и безболезнено, само за 15 минути! Запазете час на тел: 0885 012 111

На 20 февруари в Prevista clinic ще проведем Ден на отворените врати за Braster Pro. В този ден изследването ще бъде на специална цена.

Информация за продукта може да намерете тук